TV: Lidköpings kvalfirande: ”De är nästan lite rädda för oss”

0

FC Lidköping United Futsal är klart för SFL-kval, efter en avslutande seger mot FC Diaspora under lördagskvällen.

Den nyblivne Gauthiod-spelaren Kristijan Nikolla gjorde två av matchens mål i 9-1-segern, och var givetvis nöjd. Men också väldigt trött, då de hade spelat de båda avslutande seriematcherna under lördagen. Därför är han extra nöjd med resultatet mot Diaspora.

– Det var en väldigt bra match, och framför allt underhållande för publiken. Men de visade väldigt mycket respekt för oss, då de inte satte någon hög press. Med tanke på att vi redan spelat en match idag borde de utnyttjat lite trötta ben hos oss, säger han till Futsalmagasinet efter slutsignal och lägger till:

– Det känns nästan som att de är lite rädda för oss när matchen börjar.

Kände ni av Färgelanda-matchen i benen?

– Ja, det är klart att man är lite sliten. Det är inte optimalt att spela två matcher på samma dag egentligen, men vi gör vårt bästa och spelar med hjärtat. Och det lönar sig till slut.

Nu väntar ett tufft SFL-kval – men först lite firande.

– Det blir spännande. Det ska bli väldigt roligt. Nu vet jag ju inte vilka vi möter, men det lär ju vara ett väldigt bra lag, eftersom de minst har presterat likt oss. Men det gäller bara att gå ut och visa samma inställning under de två kommande matcherna, så tror jag att vi går hela vägen.

Är Lidköping United redo för SFL?

– Jag tycker faktiskt det. Vi har en bra trupp, några spetsspelare och en bra bredd. Även organisationsmässigt är vi där, och vi har en bra och stor publik.

LÄS ÄVEN: Domarnas förberedelser inför en SFL – hur mycket gör de?