Debutantens succéinhopp – trots magplask för Sverige

Debutanten Robert Bagger bekände verkligen färg i söndagens landskamp mot Montenegro. Trots att Sverige inte presterade och blev utslagna i EM-kvalet så visade Bagger vad han gick för inför landslagsledningen.

Inför matchen var hans eventuella matchdebut osäker då han började på bänken som reserv. Men i den andra halvleken fick han beträda planen och visade direkt att han är värd mer speltid.

Det var hur kul som helst att komma in och få representera Sveriges i ett EM-kval, absolut. Men sen var det ju ett underläge när jag kom in, men jag försökte göra det jag är bra på och tycker att det gick bra för mig, det var ju min första match, berättar Bagger efter debuten i landslagströjan.

Trots hans debut så var förlusten riktigt tung, även för honom. Men Robert blickar framåt och tar nya tag.

Klart att det är tungt, men nu är det en ny match som vi måste vinna och leverera i. Det är bara att göra det bästa av situation och köra nu och visa att vi kan, säger han inför dagens match mot värdnationen Gibraltar.

I debuten, mot Montenegro, så fick Robert göra två av Sveriges fyra mål. Någon han är väldigt nöjd med.

Jo, den känslan var speciell självklart, att få göra mål i landslagströjan, så det var kul. Det var två stycken mål där jag fick passning på bortre stolpen, berättar 28-åringen som med stor sannolikhet kommer få mer speltid i ikvällens match.

Kvällens match startar 19:00 och Futsalmagasinet kommer presentera uppställningen här på sajten under eftermiddagen, håll utkik

LÄS ÄVEN: Här är Baggers lagkompisars tankar efter debaclet i Gibraltar

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img