Sverige avslutade snyggt – Legiec tvåmålsskytt

Sveriges EM-kvalspel är över för den här gången. Efter förlust i den avgörande premiärmatchen mot Montenegro stod det klart att de sistnämnda vann Grupp G. Endast gruppsegraren går vidare till Main Round.

Under måndagen spelade Sverige den sista – och betydelselösa – gruppmatchen mot värdnationen Gibraltar. Visserligen var det en match för spelarna att visa att de är bättre än vad de presterade mot Montenegro, som förbundskaptenen sammanfattade det.

Sverige avslutade på bästa sätt, och slog Gibraltar med 5-1. Nu är också Grupp G färdigspelad, där Sverige slutade tvåa. Montenegro vann gruppen med sina sex poäng, och Gibraltar blev som väntat gruppens slagpåse.

Nu väntar en ledig dag i Gibraltar innan de svenska spelarna återvänder för sluttampen i SFL.

Matchfakta

EM-kval

Sverige-Gibraltar 5-1 (1-1)

Sveriges målskyttar: Kristian Legiec 2, Fredrik Söderqvist, Dan Mönell, Emilio Rossi.

LÄS ÄVEN: Så spelas det heta SFL-kvalet

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img