Kuhi efter EM-debaclet: ”Inte varit kul”

Det blev inte riktigt den resa som landslagsspelarna hade tänkt sig. Redan efter söndagens förlust gick luften ur de flesta och inte ens måndagens seger mot värdnationen Gibraltar, lättade upp stämningen något vidare.

Efter förlusten mot Montenegro så har det inte varit kul faktiskt, berättar Örebros Dana Kuhi på måndagskvällen, trots 5-1-segern.

I matchen mot Montenegro på söndagskvällen, fick Kuhi syna det röda kortet och missade därmed matchen mot Gibraltar.

Uddevallas Fredrik Söderqvist, som inte fick speltid mot Montenegro men gjorde 1-1-målet mot Gibraltar, har mer att önska från landslagssamlingen:

– Allt har varit bra med samlingen. Vi har bott på bra hotell och det har varit fint väder men i och med att vi åkte ur EM-kvalet så kan jag inte säga att jag är nöjd.

Men trots uttåget så var han trots allt nöjd med segern.

 Vi gör en helt okej match. Det kunde gått bättre för mig och laget, men en vinst är en vinst och det är vi nöjda med. Vi gör jobbet helt enkelt, säger målskytten som satte returen till det viktiga 1-1-målet.

För Dana Kuhis Örebro SK del väntar kamp om den sista slutspelsplatsen, bakom lokalkonkurrenten Örebro FC i SFL Norra. Söderqvist däremot är redan klar för slutspel i SFL Södra, med sitt Uddevalla.

LÄS ÄVEN: Legiec gör tre mål, men önskar ändå mer från sig själv i kvalet

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img