Legiec efter segern: ”Har mycket mer att visa”

Seger igår mot Gibraltar med 5-1, helt enligt planen. Men trots två mål och en vinst, så önskar Malmös Kristian Legiec mycket mer från sig själv och laget.

Vi vinner idag och gör det bättre än igår men vi har mycket mycket mer att visa. Vi kommer tyvärr inte upp i vår normala standard denna turneringen, berättar Kristian, en av de mest rutinerade i landslaget.

Vi spelar på en hög nivå och måste vara på högsta nivån hela tiden, direkt från början och det har vi tyvärr inte varit i detta EM-kvalet.

I måndagsmatchen mot Gibraltar så fick Kristian näta två gånger i lagets 5-1 seger. Trots det finns det mer att önska, menar Legiec:

Vi vinner idag, vi är överlägsna, men vi fick inte in bollarna riktigt. Men vi gör ändå fem mål. För egen del är jag jätte besviken på att vi inte går vidar, jag förväntar mig mycket mer av mig själv och övriga spelare. Det blev tre mål, så det känns okej, men är jätte besviken på att vi inte är vidare, säger han.

Idag är truppen lediga för att åka hem till Sverige och SFL under onsdagen. Legiec är bästa målskytt i sitt Malmö, som ligger på en bekväm tredjeplats, dock missar laget slutspel.

LÄS ÄVEN: Förbundskapten Charbel efter fiaskot i Gibraltar

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img