Johansson om Uddevalla: ”Guldfavoriter”

Örebro SK Futsal förlorade sin semifinal mot IFK Uddevalla, efter bland annat ett publikrekord. En av spelarna som var med i truppen och kämpade in i det sista var landslagsmeriterade målvakten Simon Johansson som hade två ordentligt svettiga aftnar.

Futsalmagasinets Tobias BW Granberg fångade upp Johansson i handduk efter bortamatchen mot Uddevalla och fick ett par ord innan han skulle duscha.

Vad har du att säga om matchen?

– Med tanke på att vi är så dåligt med folk tycker jag att vi gör det riktigt bra. Så vi skall vara jättenöjda vi som är här. De som inte är här, de kan vara mindre nöjda.

– Vi som är här gör ett jättebra jobb och skall vara jättenöjda med det vi presterat i båda matcherna och hela säsongen egentligen.

Annons: Här hittar du oddsen för SM-slutspelet

Du fick det ganska svettigt i kassen, en dusch lär väl behövas?

– Ja, absolut. Jag hade lite att göra, men det var förväntat i och med att jag vet att Uddevalla är såpass bra som de är. De får väl ses som guldfavoriter i finalen.

Hur kände du att matchen var från ditt perspektiv i målet? I första halvlek kändes det som att det kunde blivit mål i båda ändar av planen. I andra chockade ni direkt med att spela jokerspel och göra ett mål snabbt.

– I början hade vi lite flyt kändes det som. Vi hade också chanser som vi brände. 0-0 i halvtid kändes väl någorlunda rättvist, det kunde lika gärna stått 3-3. Vi får vara nöjda med det. Sedan gör vi ett snyggt mål i andra direkt, med Pajtim som joker som sticker upp direkt och chockar dem.

Johansson fortsätter:

– Då kändes det bra. Sedan blir det tufft, vi tappar en gubbe som blir skadad och vara bara fem utespelare kvar. Så släppte vi in lite mål… Det blev bara mer och mer att vi ville hålla siffrorna nere.

Intervjun i sin helhet kan ni lyssna på i klippet nedan!

LÄS ÄVEN: ”Tänker på det varje dag”

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img