Maravilla: ”Det har inte riktigt landat”

0

Det lär inte ha passerat obemärkt, men för er som missat det så vann IFK Uddevalla herrfinalen över Borås AIK efter en 6-3 seger. 

En av ledargestalerna i guldgänget är Hector Maravilla som, med sitt resoluta försvarsspel och lugn, bidrar till kanske seriens bästa defensiv.

Tobias BW Granberg var ute med sin selfiestick och fångade Maravilla i sin Facebook Live-sändning, där han bland annat berättade om lagets resa mot guldet.

Hector Maravilla, hur känns det?

– Det har inte riktigt landat ännu. Det är fyra årsedan vi startade laget och vi har varit i tre raka finaler. Det är detta vi har slitit för, det var tredje gången gillt kan man verkligen säga. Det känns jävligt bra får jag säga.

Han fortsätter:

– Men all credd till Borås också som bjuder oss på en jävla bra match. Väldigt roligt att de har spelat upp sig i år, det är bra för ligan och bra för Svensk Futsal. Stort grattis till andraplatsen Borås.

Det kändes som att ni hade kontroll stora delar av matchen, men kanske inte mot slutet?

– Det står länge 5-0, då har vi kontroll på matchen, när det blir 5-3 blir det match igen. Men vi löser det.

Han passar också på att berömma Futsalmagasinet:

– Tack för den här säsongen. Jag vill tacka Futsalmagasinet också, som gör jävligt mycket för sporten. Jävligt roligt. Fortsätt med erat arbete, det är bra för oss, bra för alla inblandade.

Så länge du kommer hit och kramar mig.

– Absolut, absolut.

Vi tackar Hector Maravilla för sin öppenhjärtliga intervju och också till en väl utförd säsong.

SE ÄVEN: Uddevallas firande