Alfredsson: ”Två värdiga lag i finalen”

0

Tredje gången gillt pratades det om på förhand och så skulle det också bli. Efter lite spänning på slutet fick Uddevalla äntligen sitt efterlängtade guld. 

Tränare Mikael Alfredsson stannade till i BWTW efter matchen.

 Hur känns det?

– Just nu vet jag inte vad jag skall tänka på, men det känns otroligt bra, jag är så jävla nöjd över spelarna, fansen, alla som är runt omkring. Vi gör det för dem och gör matchen bra. Det känns jävligt bra får jag säga. Jag är jävligt lycklig just nu.

Det var väl kanske lite nervös på slutet när ni började tappa? Stora delar av matchen dominerar ni, där ni har kontroll på spelet. Det känns som att ni kan klappa er själva lite på axeln för en bra utförd säsong?

– Ja det känner jag. Vi har förlorat en gång i år, tyvärr, men den här matchen… Vi visste att det skulle vara match enda ut i 40 minuter, Borås är duktiga. De kommer också göra mål, och när de gör mål får de självförtroende. Jag tycker det är två värdiga lag i finalen.

Vad tycker du annars om matchen?

– Vi är jättenöjda. Det är klart att det är skönt att leda i halvtid med 4-0 och kunna slappna av lite, men det är det som är farligt med futsal. Man kan inte slappna av.

Alfredsson springer därefter till sin familj för att fira guldet. Ett firande som skulle fortsätta på bussen hem och även tillbaka i Uddevalla.

Vi hoppas Mikael och gänget inte har en allt för jobbig måndag och tackar för att han stannade till i vår livesändning!

SE ÄVEN: ”Det har inte riktigt landat”