Premiär för sillybloggen

Futsalsäsongen är som sagt slut, men Futsalmagasinet ligger inte på latsidan för det. Nu börjar det cirka åtta månader långa uppehållet och då är det silly season som gäller! Vilka spelare är aktuella för ditt lag? Förlängde de med tränaren? Skall han flytta dit?

I Silly Season är allt tillåtet och Futsalmagasinet skall göra sitt yttersta för att ge er läsare det senaste skvallret, övergångarna och snackisarna i Sverige.

Har du ett rykte som du vill förmedla? Kanske såg du vår nästa förbundskapten på väg till ett möte med Per Broberg? Tveka inte, utan hör av er till någon av våra skribenter, Futsalmagasinet på Facebook eller [email protected]

Hjärtligt välkomna alla till Silly Season. Håll i hatten.

LÄS ÄVEN: Jämnt mellan Danmark och Grönland

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img