RYKTE: Abazi till Malmö City

(OBS! Bilden är ett montage!)

Pajtim Abazi gjorde en bra säsong för Örebro SK Futsal. Han tog sitt Örebro till semifinal där man åkte ut mot Uddevalla, laget som också vann guldet. Vi har fått se honom i en liberoroll, där han får anses vara bland de främsta i landet, men också som joker.

Frågan nu är vad som händer när Abazi flyttar till Helsingborg. En källa till Futsalmagasinet berättar att Malmö City är det laget som skulle vara aktuellt i så fall, då det ligger närmast rent geografiskt.

Futsalmagasinet har varit i kontakt med Malmö City som svarar att man varken kan eller vill uttala sig i ärenden där övergång och kontraktsskrivning inte är klart. Pajtim Abazi har valt att avböja att kommentera.

Malmö, som slutade trea i SFL Södra, hade definitivt fått in en klasspelare om så är fallet och som dessutom kan bli en viktig defensiv kugge i laget. Med endast 44 mål insläppta, tvåa i SFL Södra efter Uddevalla, kan man kanske med Abazis hjälp segla upp som en het utmanare till guldet nästa år.

Silly Season har bara börjat.

LÄS ÄVEN: Stor intervju med Per Broberg

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img