RYKTE: Moncada till Bajen

Futsalmagasinets Andres Moncada, med erfarenhet från spel i Costa Ricas futsalliga samt ett antal futsalutbildningar på meritlistan, har uttryckt sin önskan att få träna ett lag.

Nu verkar det som att det finns klubbar som hört Moncadas önskan.

Källor till Futsalmagasinet berättar att Moncada är aktuell som tränare för Hammarby, där han skulle gå under Michel Basberbers ledning. Där skulle han även bidra med sin erfarenhet som målvakt. Även en klubb från Göteborgsregionen skall ha uttryckt intresse för Moncada.

Andres Moncada kommenterar:

– Det finns intresse att komma in och hjälpa till. Jag har pratat med Michel (Basberber) och vi kom överens om att pratas vid till sommaren. Det finns också intresse från Göteborgshåll. Det hade varit jättekul att kunna använda min kunskap och kompetens. Löser det sig med logistiken så kör vi på.

Andres, som är bosatt i Jokkmokk, har en bakgrund i futsal i både Colombia och Costa Rica. Han skall enligt rykten vara beredd att flytta ner till södra delen av Sverige om han får chansen som tränare i ett lag, något som kanske lockar några klubbar.

Frågan är var Andres Moncada hamnar?

LÄS ÄVEN: Tränarduo klar för ÖSK?

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img