RYKTE: Tränarduo klar för ÖSK

ÖSK Futsal har minst sagt haft en omtumlande säsong som bekant slutade i en semifinalförlust mot Uddevalla. Tränarduon Mikko Seppälä och Victor Huerta kom in under säsongen och har också uttryckt sin vilja att fortsätta sina uppdrag.

En källa till Futsalmagasinet berättar att man nu är mycket nära en lösning och att man redan tidigt nästa vecka kan presentera tränarna.

Mikko, som har en bakgrund i Finland som ofta nämns som en föregångare vad gäller Futsal i norden har uttryckt sina åsikter flera gånger under säsongen, bland annat kring att spelarna väljer fotbollen och inte futsalen. Han har också visat mycket känslor på bänken, något som bland annat lett till att han visats upp på läktaren i hemmamötet mot Norrköping. Detta resulterade i en avstängning i första hemmamötet mot Uddevalla, som man förlorade.

Victor Huerta är även tränare inom fotbollen, för Latorps IF som spelar i Division 4. Han fick, precis som Mikko, erbjudande om att ta över ÖSK Futsal i december, ett erbjudande som han inte kunde tacka nej till enligt han själv. Med sin chilenska teknik kompletterar han Mikkos finska taktik och utgör definitivt SFL:s mest välklädda tränarduo.

LÄS ÄVEN: Abazi till Malmö City?

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img