RYKTE: Stefan Ostojic till Hammarby

Stefan Ostojic, med flera futsallandskamper på sitt CV, sprätte in tio mål för sitt Falcao förra säsongen. Något som gjorde honom till delad bästa målskytt i laget tillsammans med Josef Rakez.

I fotbollen har han spelat under den futsalbekante tränaren Albert Krasniqi i Arameisk-Syrianska IF. Som ytter i division 2 har han öst in mål. 2013 stod han för åtta fullträffar, 2014 tio och 2015 16 mål. Förra året, 2016, gjorde han hela 24 mål!

Med denna prestationen har han varit en starkt bidragande faktor till att Arameisk-Syrianska kommer att spela i Division 1 under 2017.

Inför säsongen har han dock att valt att gå till Enskede IK, som spelar i samma serie som sitt forna lag.

Enskede, som hör hemma i södra Stockholm, är kända för sin damverksamhet, men det är i herrlaget Ostojic skall spela.

Denna flytt har fått ryktena att börja spridas kring en eventuell flytt inom futsalen.

En källa till Futsalmagasinet berättar att Stefan Ostojic är aktuell för Hammarby IF, som kommer att spela i SFL Norra nästa säsong. Hammarby, är precis som Enskede, ett lag från södra delarna av Stockholm, där det finns ett par spelare som har en bakgrund i Falcao.

Michel Basberber, tränare Hammarby:

– Inget jag kan kommentera, skulle Stefan vilja börja skulle vi aldrig tacka nej då han är en av Sveriges bästa spelare i mina ögon.

Hammarby skall enligt Futsalmagasinets källor vara ute efter ett par nyförvärv för att stärka upp truppen, där Ostojic är en av de intressanta spelarna för tränare Michel Basberber.

LÄS ÄVEN: Hör fotboll hemma i SFL?

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img