KLART: Fortsatt förtroende för tränarduon

Futsalmagasinet berättade redan förra veckan kring att Örebro var mycket nära en tränarlösning. Nu bekräftar Örebro via ett pressmeddelande att man gjort klart med Mikko Seppälä och Victor Huerta till säsong 2019/2020.

Tidigare har Victor Huerta stått som assisterande tränare, men detta kommer göras om, så att man nu delar på det.

Mikko Seppälä om att bli klar för Örebro SK till Futsalmagasinet:

– Härligt att få klubben att tänka på samma sätt. Vi vill utveckla futsal och satsa på futsalspelare. Örebro har varit länge en av Sveriges främsta futsalstader med jobbet bakom klubbarna och fina derbyn. Nu tar vi det ett steg vidare.

Han framhäver också betydelsen att ha Victor Huerta som kollega

– Att fortfarande ha Victor bredvid mig är den viktigaste saken. Han brinner också för futsalen och tillsammans med klubbens stöd kommer vi att bygga ett lite annorlunda lag än vi hade föregående säsong.

Det verkar även som att han är nöjd med förutsättningarna från föreningen

– Johan har hållit alla sina löften, vill utveckla sporten, och man ser att han älskar futsal. Vi har fina bussar och mat till bortamatcher, vi har tillräckligt med träningstider, fin hall. Allt fungerar. Så det var en lättnad när jag fick veta att dem vill ta steget med mig.

Johan Ivhall, ordförande ÖSK Futsal, säger följande i klubbens pressmeddelande:

– Jag med klubben är mycket nöjda med att allt är klart. Det har varit viktigt för oss att kunna presentera den sportsliga ledningen så fort som möjligt då det är de första pusselbitarna vi behöver få på plats innan vi kan börja göra klart med spelare.

Victor Huerta kommenterar i samma pressmeddelande:

– Det känns mycket bra att vara klar för nästa säsong. Valet var ganska enkelt när föreningen ville satsa vidare på mig och Mikko vid rodret. Att ha spelarnas förtroende är viktigt för oss, vilket vi har. Vi har ett spännande projekt nu och vi har bra förutsättningar att skapa något eget den kommande säsongen. Känns väldigt inspirerande att fortsätta i ÖSK-familjen, nu tar vi nästa steg.


En intressant framtid väntar nu ÖSK, frågan är när man gör klart med första spelaren? Det lär ni höra i sillybloggen i alla fall!

LÄS ÄVEN: Målskytt till Göteborg?

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img