KLART: Här läggs sommarens landslagsläger

Det blåser förändringens vind i det svenska futsallandslaget. Sverige har en tuff säsong bakom sig, där man bland annat åkte ut redan i den första EM-kvalrundan.

Strax därefter förkunnade förbundet att förbundskapten Charbel Abrahams kontrakt inte kommer at förlängas, och att en ny förbundskapten ska träda in. Under våren förväntas nästa kapten att presenteras, för att sedan hålla sitt första landslagsläger 13-16 juli.

Lägret kommer att vara i Uddevalla, där det inte är helt otänkbart att träningarna kommer att äga rum i Agnebergshallen. Samma hall där fjolårets slutspel och ett hemma-VM-kval arrangerades. Många ser Agnebergshallen i Uddevalla som det självklara valet som ny nationalarena, och kanske är det här ett steg på vägen?

LÄS ÄVEN: Kungen spelade sin sista landskamp

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img