BOMBEN: Profiler till Djurgården?

0

Djurgården är unga vad gäller futsalspel och kommer tillsammans med Hammarby vara nykomlingar i SFL Norra nästa säsong. Därför verkar det vara på sin plats att införskaffa lite rutin, i alla fall om man skall tro Futsalmagasinets källor.

Tränaren i Djurgården, David Bergqvist, avslöjade redan i Futsalstudion den 22:e Februari att man var nära ett förvärv av en profilerad spelare.

Denna spelare skall, enligt Futsalmagasinets källor, vara Djurgårdens Maradona – Abgar Barsom. Med sina 40 år på nacken har han avverkat matcher för lag som Heerenveen i Nederländerna och Messiniakos i Grekland, för att inte nämna Örebro och Syrianska i Sverige.

Abgar Barsom i Syrianska-tröjan.

I BK Forward spenderades ungdomsåren men det skulle vara i Djurgården han satte ett ordentligt avtryck, där han spelade med bland annat Andreas Isaksson och Kim Källström.

Det ser ut som det blir en återförening i Djurgården…

En annan spelare som skall vara aktuell för Djurgården är den Let’s Dance-aktuella Jesper Blomqvist. 43-åringen med ett minst lika imponerande fotbolls-cv, IFK Göteborg, Milan, Parma, Manchester United, Everton, Charlton Athletic, Djurgården och Hammarby för att nämna de största, uppges vara högst intressant för nykomlingarna.

Jesper Blomqvist på ett idolkort under sin tid i Manchester United.

Djurgården uppvaktar Blomqvist, som är tveksam men inte stängt dörren. Det ryktas dessutom om flera ledare och spelare som kan komma att bli aktuella, vilket vi kan få höra mer om de kommande veckorna.

Tränare David Bergqvist vill varken bekräfta eller dementera ryktena:

– Inga kommentarer.

LÄS ÄVEN: Etéus: ”Jag var inte tillräckligt mogen”