KLART: Trotjänare förlänger kontrakt

Avenyn United blev i höstas Torslanda IK och ”debutsäsongen” slutade precis ovanför kvalstrecket. Torslanda har en lång historia vad gäller futsal, som arrangörer av Torslanda Futsalcup (tidigare Crawford Cup).

En historia som fortsätter genom förlängningen av Fredrik Augustins kontrakt som tränare. Klubben bekräftar idag att man gjort klart med Augustin, som är inne på sin åttonde säsong som futsaltränare. Han säger följande till hemsidan:

– Till nästa säsong ska vi göra allt lite bättre, jag som tränare har ett stort ansvar att utveckla spelidén. Att blanda bra saker som har fungerat tidigare med nya tankar och idéer. I år har vi något som vi inte hade förra året, nämligen tid och med det som grund ska vi arbeta fram ännu bättre förutsättningar. Allt ska göras med noggrannhet och allt annat än en slutspelsplats nästa säsong kommer ses som ett stort misslyckande.

Foto: Krister Melin

Fredrik Augustin utvecklar i en kommentar till Futsalmagasinet:

– Jätteroligt att få arbeta i en sådan bra organisation som Torslanda IK. Jag vet att vi kommer behålla stora dela av truppen och en hel del är på väg in. Alla spelare som vi värvar, värvar vi utefter spelidén, innan kanske det har varit lite så att jag fick anpassa spelidén efter materialet. Nu blir det tvärtom. Med tid skapas bra förutsättningar.

Det blir intressant att se hur Fredrik Augustin väljer att spela nästa säsong i SFL!

LÄS ÄVEN: Storsatsande klubb klart med ny tränare

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img