Gais Futsal hyllades i Superettan-matchen

Djurgården har redan gjort det, men nu var det dags för GAIS att presenteras inför sina supportrar på Gamla Ullevi. I halvtid fick spelarna och ledarna gå ut på Gamla Ullevi för att bli presenterade inför klacken. GAIS, som vann båda matcherna mot Fågelfors och därmed säkrade sin SFL-plats, spelar i Superettan i fotbollen. Många fans fick upp ögonen för att man har ett lag i högstadivisionen, i futsalen. Fans som tränare Patrik Persson hoppas kunna hitta till ett stekhet derby mot IFK Göteborg Futsal i höst.

– Kul att få ta emot klackens värme och energi. Det känns som det var bra för oss och futsalen att vi uppmärksammades på en Superettan-match. Vi hade också tryckt upp ett programblad som förklarade mer ingående vad futsal var. Jag hoppas och tror att fler får upp ögonen för att det finns ett roligt alternativ även på vintern. Vi värvade säkert många nya futsalssupportrar inför kommande SFL-säsong.

Gais flyers som delades ut till fansen
Gais flyers som delades ut till fansen

På storbildsskärmen spelades även denna filmen upp, som dokumenterade den sista matchen mot Fågelfors som betydde avancemang.

Återblick från herrarnas fantastiska match i söndags då man blev klara för SFL. COYG!

Slået op af GAIS Futsal i Onsdag den 1. marts 2017

Återstår att se om kanske fotbollslaget får gå in i halvtid i en SFL-match efter att ha avancerat till Allsvenskan…

LÄS ÄVEN: Emilio Rossi om övergången till Uddevalla

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img