Kvalhjältar hyllas inför ett fullt Tele2 Arena

0

Tele2 Arena är förhoppningsvis utsålt och Djurgården spanar efter flera prestigevärvningar. Vilka värvningar det blir till nästa säsong lär ni få läsa i Sillybloggen, men klart är att Djurgårdens fotbollslag kommer ta emot Norrköping den första maj.

Djurgårdens fotbollslag har gjort klart med flera profiler inför säsongen och man förväntar sig en massiv publikfest med flagghav och tifo i världsklass enligt dem själva. Klart är också att man kommer hylla deras futsalag som avancerat till SFL. I halvtid kommer man presenteras för fansen och ta emot publikens jubel.

Tränare David Bergqvist i Djurgården Futsal kommenterar:

– Det ska bli fantastiskt roligt och det känns hedrande att vår framfart i Division 1 under fjolåret uppmärksammas av DIF Fotboll. Vi ser fram emot en bra match och en trevlig eftermiddag, som tränare kommer jag försöka se om det finns några potentiella värvningar till futsalen på plan imorgon.

Vi får se, kanske får vi se ett par Djurgårdsspelare från fotbollslaget även i futsallaget?

LÄS ÄVEN: Målet är öppet – nu måste lagen sätta målet