Elva debutanter – här är landslagstruppen till Uddevallalägret

Under tisdagen offentliggjordes den trupp som förbundskaptenerna Matija Dulvat och Lars Ternström vill se under landslagslägret i Uddevalla 13-16 juli.

Det blir kroaten Dulvats första uppdrag som förbundskapten för det svenska futsallandslaget.

De har valt att ta ut 20 spelare till lägret i Agnebergshallen, där fyra stycken är målvakter. Det lag som är representerat av allra flest spelare är inte helt oväntat den svenska mästaren IFK Uddevalla Futsal. Hela elva av 20 spelare är debutanter.

Här är truppen i sin helhet:

Målvakter: Marcus Gerd (IFK Uddevalla Futsal), Christopher Solberg (IFK Göteborg Futsal), Dildar Caliskan (Örebro FC), Felix Nordenfors (Skoftebyn Futsal)

Utespelare: Nicklas Asp (IFK Göteborg Futsal), Fehim Smajlovic (Borås AIK), Fredrik Söderqvist (IFK Uddevalla Futsal), Emilio Rossi (IFK Uddevalla Futsal), Younes Raisi (Borås AIK), Almin Masic (Örebro SK Futsal), Dan Mönell (IFK Göteborg Futsal), Ricky Lundberg (Borås AIK), Hector Maravilla (IFK Uddevalla Futsal), Andreas Jernarp (Torslanda IK Futsal), Kristian Legiec (Malmö City FC), Granit Berisha (IFK Uddevalla Futsal), Senad Berisha (Sisaket FC), Robert Bagger (IFK Uddevalla Futsal), Miran Abdulrahman Mohammad (Örebro FC), Blend Ali Osman (KFUM Linköping)

INTERVJU med Lars Ternström: ”Varit tydlig med att futsal ska gå först”

LÄS ÄVEN: Uttagen till landslaget – nu blir Örebrostjärnan utlandsproffs

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img