Målvaktstrion blir kvar i Göteborg: ”Glad att de fortsätter satsningen hos oss”

IFK Göteborg Futsal har hittills varit ganska anonyma när det gäller spelarförlängningar. Förutom tappet av Emilio Rossi till IFK Uddevalla har truppen än så länge verkat oförändrad.

Nu står det i alla fall klart att tre spelare valt att förlänga med storklubben. Och man har valt att börja bakifrån. Det handlar nämligen om de tre målvakterna Christopher Solberg, Rickard Ekdahl och Sam Noori.

Solberg har varit solklar etta under de första tre SFL-säsongerna, men på IFK Göteborgs hemsida skriver de att de två bakom är riktigt sugna på att knipa förstaplatsen i år. Hur som helst blir det en bra konkurrenssituation i klubben som vill hitta tillbaka efter årets mindre lyckade säsong.

– Jag är glad att alla våra tidigare målvakter valt att fortsätta sin satsning hos oss. Med en av Sveriges bästa målvakter längst bak och två duktiga och motiverade utmanare hack i häl, gör att jag känner mig väldigt lugn på målvaktsfronten inför kommande säsong, säger Mathias Etéus till hemsidan.

LÄS ÄVEN: Etéus har tankar kring landslagsuttagningen – vad tycker han?

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img