Sköna besked för Torslanda – två spelare klara

0

I tisdags tog förbundskaptensduon Matija Dulvat och Lars Ternström ut en trupp till ett landslagsläger som går av stapeln i Uddevalla 13-16 Juli. Truppen Innehöll 20 man, varav elva av spelarna är debutanter.

En av debutanterna är Torslandaspelaren Andreas Jernarp. Någonting som gladde många i Torslandalägret – och här kommer nästa glädjebesked.

SFL-klubben har nu säkrat upp med två spelare inför kommande säsong och spelarna det handlar om är John Sallhag och Bragi Bergsson.

John Sallhag. Foto: Torslanda IK.

Sallhag noterades för tre mål på fyra matcher innan han drog på sig en korsbandsskada. Nu ser han fram emot en ny säsong:

– Jag var otroligt taggad förra säsongen och jag kände att jag fick en bra start sen kom korsbandsskadan. Nu kommer jag med ny kraft och energi och är oerhört taggad! Hoppas man kan komma tillbaka och tillföra en hel del med mitt spel för att gå mot en klart bättre tabellplacering än föregående år, säger Sallhag till Torslandas Facebooksida.

Bragi Bergsson. Foto: Håkan Fredriksson/Carpi.

Bergsson är också nöjd med sin fortsättning:

– Om en möjlighet finns för mig att spela futsal kombinerat med fotboll kommer jag definitivt spela för Torslanda IK Futsal där jag trivs väldigt bra.

LÄS ÄVEN: Sallanto fortsätter i Örebro SK