Rosengård föll mot danskt motstånd

FC Rosengård ligger inte på latsidan. Laget som är hemmahörande i Division 1 och som leds av Francis Maciel da Costa har hållit igång sedan i April. Under lördagen smygstartade laget säsongen med en träningsmatch mot danska Bröndby IF.

Alltså en månad innan IFK Uddevalla deltar i Uefa Futsal Cup på hemmaplan.

LÄS ÄVEN: Lars Ternström pratar försvarsspel i landslaget

Första halvlek är en jämn historia där hemmalaget tar ledningen två gånger men danskarna svarar upp med två kvitteringar, varav den sista var på en frispark som uppstod efter att Rosengård gjorde en ogiltig bakåtpassning till målvakten.

I andra halvlek dröjer det lite över två minuter innan Bröndby tar ledningen för första gången under matchens gång. Danskarna som är lite bättre taktiskt än sina motståndare, utnyttjar sina omställningar vilket resulterar i två mål. Matchen blir till slut 6-2 till gästerna, som får åka hem med en stabil seger.

FC Rosengård får alltså ta nya tag och nöta på sitt spel inför höstens spel i division 1, som drar igång i 5 November.

Se matchen i repris

Om du inte var på plats i Rosengårds Sporthall så går det att se matchen ändå. Bröndby IF sände nämligen matchen via Facebook och matchen finner du nedan.

FC Rosengård – Bröndby IF

LÄS ÄVEN: IFK Göteborg presenterar två prestigevärvning

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img