Skyttekungen stannar: ”En vinnarskalle som aldrig ger upp”

Djurgårdens IF har den senaste tiden jobbat hårt med att forma ett starkt lag inför debutsäsongen i SFL, något som har gett utdelning i form av två förlängningar i Andreas Johansson och Christoffer Åhman. Nu står det även klart att lagets skyttekung Axel Hellberg Olsson gör duon sällskap till SFL.

Hellberg Olsson stod förra säsongen för 29 mål i division 1 vilket gjorde att han slutade på en tredjeplats i skytteligan. Han noterades även för tre mål i SFL-kvalet.

LÄS ÄVEN: Grönlands förbundsordföranden avgår efter en stor rasistskandal

Tränare David Bergqvist kommenterar förlängningen:

– Acke är ännu en trotjänare som förlänger, han har varit med sedan starten för många år sedan. Han är en poängmaskin som alltid toppar den interna poäng- och skytteligan. Han avgör de jämna matcherna, en vinnarskalle som aldrig ger upp. Han är en tränares dröm, då han bara borrar ner huvudet och kör, träning efter träning, match efter match, säger Bergqvist till Djurgårdens hemsida.

LÄS ÄVEN: Fågelfors IF söker spelare

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img