Djurgårdens tapp – tränaren lämnar

Djurgårdens IF har den senaste tiden varit aktiva i lagbygget med flera förlängningar och nyförvärv. Nu är det klart att en viktig pjäs lämnar SFL-nykomlingen.

Personen det handlar om är Mattias Rölling-Hallongren som i mitten av förra säsongen tillkom som hjälptränare bakom David Bergqvist. SFL-klubben skriver på sin hemsida att orsaken till han lämnar är på grund av en flytt till gamla hemstaden Göteborg.

LÄS ÄVEN: Landslagsmålvakten stannar på ÖSK Futsal

Rölling-Hallongren tackar för sin tid i Djurgården, och han delar med sig om sitt bästa minne i klubben:

– Den har varit fantastisk. Jag har fått lära mig otroligt mycket och fått chansen att arbeta med en jätteambitiös spelartrupp. Det bästa minnet var helt klart sista matchen mot Jokkmokk och kvalet samt avancemanget till SFL, säger han till klubbens hemsida.

LÄS ÄVEN: Rutinerad spelare klar för IFK Uddevalla

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img