KLART: Landslagsmålvakt förlänger

Tidigare har ÖSK gjort en högprofilerad värvning i form av Joonas Puolamäki. Nu bekräftar man också på sin hemsida att man förlänger med landslagsmeriterade Simon Johansson.

Johansson, som inte var med på landslagslägret i Uddevalla, har tidigare varit med i landslaget. Som ohotad etta i ÖSK får han nu däremot hårdare konkurrens i form av den nyanlända finnen Puolamäki. Frågan är, vem kommer ta förstaspaden till hösten?

Tränare Mikko Seppälä om förlängningen till ÖSK Futsals hemsida:

– Simon är ung elitmålvakt i futsal. Han är bästa futsalmålvakten i Örebro och jag tror att han kommer att ta nästa steg i år, när han får konkurrera med Joonas. En viktig bit i vår trupp, på planen och i omklädningsrummet.

LÄS ÄVEN: Futsal i OS?

Simon Johansson kommenterar, även han till ÖSK Futsals hemsida:

– Valet att förlänga med ÖSK var ganska enkelt då vi har ett nytt intressant upplägg inför denna säsong som kommer göra att vi känns mer som ett lag. Med en stark organisation och ledarstab bakom oss så finns det goda förutsättningar för att säsongen 17/18 kommer att bli den bästa hittills för ÖSK Futsal. Det ska bli underbart att äntligen dra igång med futsalträningarna igen!

LÄS ÄVEN: ”Vi ska till SFL inom fem år”

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img