Smajlovic presenterad för Blåvitt: ”IFK var det rätta valet”

Futsalmagasinet kunde under tisdagen avslöja att Borås AIK:s skyttekung Fehim Smajlovic var på väg till IFK Göteborg. Denna övergång bekräftade Smajlovic samma dag.

– Nu är det klart, ny klubbadress inför nästa futsalsäsong, blåvita IFK Göteborg Futsal. Snart drar det igång!, skrev han på sin Facebook-sida.

LÄS ÄVEN: Nacka Juniors förstärker ledarstaben

Nu har även IFK Göteborg bekräftat detta. De forna mästarna gick under onsdagen ut med nyheten att skyttekungen från SFL Södra ansluter till laget.

Fehim Smajlovic till IFK Göteborgs hemsida:

– Jag kände att det var dags för något nytt och för nya utmaningar och då kände jag att IFK var det rätta valet för de och för min egen utveckling inom futsalen och sen bara själva grejen att spela för IFK gjorde en hel del med!, säger han angående sitt klubbval.

Sportchefen Mathias Etéus är naturligtvis nöjd med värvningen.

– Fehim är 100 procent futsal och spelare som satsar på futsal är givetvis intressanta för oss. Att dessutom göra 17 mål och vinna skytteligan i SFL är ett tecken på att han är en riktigt duktig spelare. Fehim visade förra säsongen att han inte bara är en bra målskytt, utan också är en smart spelare som har potential att slå sig in i landslaget på riktigt.

LÄS ÄVEN: ÖSK Futsal förlänger med sin landslagsmålvakt

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img