Djurgården: ”Välkommen att visa upp dig”

Djurgårdens IF har under sommaren jobbat hårt för att forma ett lag som ska etablera sig i SFL. Flera spelare har förlängt och flera nyförvärv har presenterats.

Nu hoppas Djurgårdstränaren David Bergqvist hitta dold talang och kompetens till sitt lag och detta genom provträningar.

LÄS ÄVEN: Han gör comeback i Djurgården

– I början av september drar vi igång med träningarna och parallellt med lagets egna träningar kommer vi även ha ett try-outpass i veckan, då provspelare är välkomna att komma och visa upp sig, säger Bergqvist till lagets hemsida.

Han fortsätter:

– Jag är väldigt nöjd med vår trupp i nuläget, men vi hoppas kunna hitta någon eller några spelare som kan stärka truppen inför vår första säsong i SFL. I nuläget är det ett dussintal spelare som är aktuella för provspel, där majoriteten har sökt sig till oss. Vi har dock scoutat några spelare som vi vill se i träning innan det fattas några beslut.

LÄS ÄVEN: Senad Berisha hemma i Sverige

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img