Uddevalla körde över Tre Fiori – nu väntar avgörandet

Under onsdagen inledde Uddevalla med en seger i Uefa Futsal Cup mot FC Encamp med 4-1 och under torsdagskvällen så tog man sin andra raka seger efter seger mot Tre Fiori från San Marino med hela 8-0.

Första halvleken började lite avvaktande och Uddevalla hade det svårt mot ett försvarande Tre Fiori. Men efter fem minuter in så lossnade det rejält för Uddevalla då man tog ledningen med 1-0 efter mål av Arlind Sadriu och resten av halvleken var det Uddevalla för hela slanten. Man har full kontroll på matchen och är aldrig hotade. Fyra mål till hanns med innan signalen för pausvila går.

LÄS ÄVEN: Regensburg nollade FC Encamp

Den andra halvleken går inte till historiens bästa. Det är Uddevalla för hela slanten och man skapar lägen efter lägen men bollen vill inte in. När det återstår tre minuter av matchen hittar Robert Bagger målet och sätter 6-0 för hemmalaget. Men de är inte nöjda där utan vill framåt och göra ännu mer mål för att få så bra utgångsläge på lördag som möjligt. Och med en minut kvar av matchen så gör Albert Hiseni 7-0 och samma Hiseni sätter slutresultatet 8-0 20 sekunder senare.

Nu på lördag väntar det en helt avgörande gruppfinal för Uddevalla mot SSV Jahn 1889 Regensburg från Tyskland klockan 16:30 i Agnebergshallen. Det kommer krävas en seger för Uddevalla för att man ska ta sig vidare till nästa runda.

Matchfakta

Uefa Futsal Cup

IFK Uddevalla – Tre Fiori Futsal 8-0 (5-0)

Målskyttar, Uddevalla: Robert Bagger 2, Mergim Berisha 2, Albert Hiseni 2, Donat Gashi 1, Arlind Sadriu 1

LÄS ÄVEN: TV: Se målen från IFK Uddevallas premiärseger

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img