”Z” stannar i Djurgården: ”Något man drömt om sedan barnsben”

Tidigare veckan förlängde Djurgårdens IF med sin hårdskjutande trotjänare Emil Gustavsson. Nu fortsätter SFL-nykomlingen att säkra upp trotjänare och det står klart att Daniel Lindgren Zachrisson gör Gustavsson sällskap kommande säsong.

LÄS ÄVEN: Lindahl FF har hittat ny hemmabas

Tränare David Bergqvist kommenterar förlängningen på klubbens hemsida.

– När vi startade upp Kåre Futsal var Z högst på vår lista över drömvärvningar. Sedan han kom till oss har Z blivit en kulturbärare i laget. Med sin fantastiska teknik och enorma Djurgårdshjärta så är Z en av lagets viktigaste spelare och kommer vara en profil i SFL denna säsong.

Även Lindgren Zachrisson är nöjd med förlängningen och ser fram emot att få bära Djurgårdströjan i SFL.

– Det är en stor ära och något man drömt om sedan barnsben. Varje gång man får dra på sig matchtröjan känner man stolthet.

LÄS ÄVEN: SFL integreras i Svensk Elitfotboll

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img