KLART: Duo stannar i Djurgården

Djurgårdens IF har haft en stark vecka där klubben har lyckats förlänga med Emil Gustavsson och Daniel Lindgren Zachrisson. Nu står det även klart att Rami Younes och Daniel Aramesh stannar i DIF.

Duon kom till klubben inför förra säsongen och tillsammans gjorde de 48 mål varav 4 mål kom i SFL-kvalet.

LÄS ÄVEN: GAIS värvar från IFK Göteborg

Djurgårdstränaren David Bergqvist kommenterar förlängningarna:

– Förra året hörde två killar från Uppsala av sig och ville provträna. Jag tänkte att om de skulle hålla måttet så skulle de ändå aldrig orka pendla. Det är inte ofta, men ibland har även jag fel! Daniel och Rami missar sällan en träning och killarna har snabbt anammat futsal, säger han till klubbens hemsida.

Han fortsätter med att beskriva duon:

– Rami är en spelare jag tror vi kommer få enorm nytta av i SFL, han kan spela på flera positioner och är en väldigt avig spelare. Daniel är en renodlad pivot och jag är övertygad att han kommer att nästa steg i sin utveckling 2017/2018 och konkurrera om startplatser i vår trupp

LÄS ÄVEN: Halmstad BK går in i futsalen

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img