KLART: Guldhjälten återvänder till Blåvitt

Erik Svensson har varit ett återkommande ämne på Futsalmagasinet. Han bytte förra säsongen Göteborg mot Stockholm, efter att ha fått jobb där. På grund av detta blev det inget spel i SFL, förutom en match med IFK Göteborg där han dessutom nätade.

Foto: IFK Göteborgl

I början av september presenterades Erik Svensson för Hammarby IF, som en av fem nyförvärv. Nu två veckor senare står det klart att Svensson flyttar hem till västkusten, och återvänder därmed till IFK Göteborg som han vann två raka SM-guld med.

LÄS ÄVEN: IFK Uddevalla startar ungdomslag

Föreningsutvecklaren Mathias Etéus kommenterar tillskottet på klubbens hemsida.

– Erik är en väldigt duktig spelare som gör allt för laget i alla situationer och som dessutom har ett vasst vapen i sin vänsterfot. En spelare av hans kaliber, även om truppen börjar bli överfull, går inte att tacka nej till. Han kommer vara en viktig spelare för oss i år med sin inställning och arbetskapacitet men framförallt en sinnessjuk vinnarmentalitet.

Erik Svensson tackar Hammarby för den korta sejouren men ser fram emot återkomsten i Göteborg.

– Jag vill tacka Hammarby som gav mig chansen att köra med dem. Men när mina privata förutsättningar ändrades och jag nu flyttar hem, så är Blåvitt det enda alternativet. Jag ser fram emot en spännande säsong med en hel del nya lagkamrater och en helt ny ledarstab.

LÄS ÄVEN: Oranje Futsal söker kanske dig

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img