Fawaz presenterad: ”En väldigt smart futsalspelare”

0

För bara ett par veckor sedan presenterade Örebro SK Hussein Fawaz. Och som NA var första att berätta om skulle även lillebror Ahmad Fawaz vara på väg till laget.

Enligt källor till Futsalmagasinet skulle det offentliggöras under onsdagen. Någonting som också skedde.

29-åriga Ahmad Fawaz är nu alltså helt klar för den satsande klubben, och ordföranden Johan Ivhall är nöjd med värvningen.

– En väldigt smart futsalspelare med fina fötter och bra tillslag. Det är ju ingen hemlighet att Ahmad och Hussein hittar varandra utan och innan på futsalplan och det ska bli kul att se de tillsammans i vår tröja under vintern, säger han till klubbens hemsida.

LÄS ÄVEN: Lämnar han ÖSK för Gais?

Ja, att de här två bröderna hittar varandra på planen råder det inget tvivel om. Så här skriver klubben om det samarbetet:

”Senast de spelade ihop så vann de futsalturneringar på löpande band i mellan-Sverige, med AIF-cupen i idrottshuset som kronan på verket. I år kommer bröderna Fawaz att återförenas på futsalplanen”.

Även tränaren Mikko Seppälä ser fram emot att få arbeta med den yngre brodern Fawaz.

– Från första träningen kunde man se att han hade förutsättningarna för att bli en bra futsalspelare. Om det finns sådana här oslipade diamanter i staden, är det SFL-lagens ansvar att hitta dem. Med hans kunskaper och taktiska sinne blev vi både bredare samt spetsigare. Jag är väldigt nöjd att vi kan kontraktera honom.

LÄS ÄVEN: Presenterades för Hammarby – nu tillbaka i IFK Göteborg