Meriterat brödrapar klart för Norrköping: ”Ska ta oss till nästa nivå”

Tre år tog det för Norrköping Futsal Klubb och tränaren Mufad Bajraktarevic att få hit sina drömvärvningar. Nu ska det bosniska brödraparet Slaven och Dražen Novoselac lyfta östgötarna mot högre höjder.

– Jag har haft en dialog med de under en längre tid och i år när jag rekade inför träningslägret så tog vi ett möte och det landade i att vi nu har en presskonferens, konstaterar Muffe.

LÄS ÄVEN: Falcao FC presenterar tränare

Muffe berättar att bröderna Novoselac har en lång karriär som bland annat innehåller spel i Uefa Futsal Cup Elite Round och många landskamper.

Dražen är dock den av bröderna som är mest känd hos den svenska publiken, efter att hans dåvarande klubb Sarajevo slog IFK Göteborg med 13-1 i Uefa Futsal Cup säsongen 2015/16.

”Muffe” kommenterar värvningarna:

– De och laget har redan gjort ett träningspass tillsammans, och både de och spelarna klickade direkt, säger Muffe och fortsätter:

– Det är två spelare som ska ta oss till nästa nivå och de har möjligheter att lyfta våra övriga spelare vilket har varit prio när vi har hämtat spelare, så att vi som lag kan växa.

LÄS ÄVEN: Matija Dulvat är redo för debuten

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img