BOMBEN: Karlsen klar för ÖSK Futsal

Fredrik Karlsen, som spelade för IFK Göteborg under fjolårssäsongen blev tidigare klar för Polisportivo Sammichele i italienska Serie A2 (andradivisionen i Italien). 

Den stora pivoten gick till IFK Göteborg Futsal föregående säsong, där han fick begränsat med speltid. Under sommaren blev det klart att han skulle spela i Italien. Nu står det klart att norrmannen är klar för ÖSK Futsal.

Fredrik Karlsen kommenterar i NA:s livesändning:

– Jag åkte till Italien i somras. Jag var där en kort period, men flyttade på grund av personliga skäl för att komma närmre Norge.

Karlsen säger sig kunna bidra med erfarenhet och hjälpa laget, med bland annat stöd från tränare Mikko Seppälä och nyförvärvet Joonas Puolamäki.

Tränare Mikko Seppälä om nyförvärvet:

– Fredrik är 100% futsalspelare. Jag har haft en bra dialog med honom i tre veckor och är riktigt glad att han valde lira med oss.

– Han tänker futsal. Han vet vad futsal är, och har också stora taktiska kunskaper. Han är inte bara en stor pivot, utan vi har även nytta av honom utanför planen, samt vid olika fasta varianter. Nu har vi vårt ”pivot-pussel” färdigt, med tre väldigt olika typer pivoter.

Texten uppdateras

SE ÄVEN: Baggers fullträff under landskampen mot Wales

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img