BEKRÄFTAT: Norsk ängel blir proffs – i Italien

IFK Göteborg har denna sommar varit aktiva under Silly Season med fyra värvningar, bland annat Boråsduon Robin Yarsuvat och Wahid Jawid. Göteborg har också tappat en tung pjäs i Emilio Rossi som valde spel i Svenska mästarna IFK Uddevalla.

Nu är det även klart att de forna mästarna även tappar norrmannen Fredrik Karlsen som blir proffs i Italien och Serie B.

LÄS ÄVEN: Rasistskandal på Grönland

Karlsen till IFK Göteborgs hemsida:

– Att jag fick den här möjligheten nu är jag jätteglad för. Jag har länge velat spela futsal på heltid, så det är en dröm att få denna chans nu. Jag vill tacka alla i IFK Göteborg futsal för min tid i klubben och önskar alla lycka till med säsongen.

Föreningsutvecklare Mathias Etéus tackar Karlsen för sina insatser i blåvitt och önskar honom all lycka:

– Jättekul för Fredrik att han får denna möjlighet. Han har fina meriter från sitt spel med Vegakamraterna i Norge där de spelade Uefa futsal cup flertalet gånger. Dessutom spädde Fredrik på sin meritlista genom spel i samma turnering med oss hösten 2016.

LÄS ÄVEN: Trotjänare förlänger med Torslanda

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img