Trotjänaren stannar i Djurgården: ”En kompetent futsalspelare”

Försäsongen är igång och med ungefär en månad kvar till seriepremiären i SFL, så börjar klubbarnas trupper att bli kompletta. Djurgårdens IF är inget undantag och under tisdagen förlängde Michael Johansson med klubben.

Johansson är en av flera trotjänare som har varit delaktig i laget sedan de tävlade under GOIF Kåres vingar. Han är också bror till lagkaptenen Andreas Johansson.

David Bergqvist kommenterar förlängningen på klubbens hemsida.

– Att Michael väljer att fortsätta med futsalen trots att hans arbete kräver mycket tid är glädjande. Han är en mycket kompetent futsalspelare med stora taktiska kunskaper. En riktig lagspelare som alltid har ett leende på läpparna och vill höja stämningen i laget.

LÄS ÄVEN: Nytt hattrick av Zaafrani när Borås vann

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img