Efter lördagens förlust – ÖSK tillbaka på vinnarspåret

På söndagseftermiddagen var ÖSK Futsal tillbaka i Gamla Idrottshuset, revanschsugna efter lördagens nederlag mot IFK Göteborg. Denna gång stod division 2-laget Tina FC Lidköping för motståndet. Laget som tidigare under veckan besegrade GAIS Futsal med 8-7.

De 43 åskådarna som hade hittat till hallen fick bevittna en första halvlek som slutade lika och som lämnade mycket att önska från Örebrolägret. Efter halvtidspaus kommer ÖSK ut med ny energi och springer ifrån gästerna, och kan till slut vinna med 10-2.

LÄS ÄVEN: Skoftebyns IF besegrade Torslanda IK

– Vi vinner med 10-2 så det är klart man är glad, dock gjorde vi ingen bra första halvlek. Vi hade ett bra snack i paus och rycker upp oss och gör det vi ska göra i den andra halvleken. Kul att vi får göra mycket mål och det är bara att jobba vidare, säger ÖSK-tränaren Victor Huerta till klubbens hemsida.

Matchfakta

Träningsmatch

Örebro SK Futsal – Tina FC Lidköping 10-2 (1-1)

Målskyttar, Örebro SK: Simon Blomqvist 3, Amel Rastoder 2, Ergim Bajrami 2, Victor Bladh-Nilsson 2,  Ahmad Fawaz.

Målskyttar, Tina FC Lidköping: Haris Avdiu 2

LÄS ÄVEN: Nygammal tränare tillbaka i IFK Uddevalla

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img