Tung förlust för Borås – mot division 1-lag

Det blev en kaotisk söndag när förra säsongens SM-finalist Borås AIK åkte till Kungälv för att träningsspela mot division 1-laget FC Komarken. En dubbelbokning i den tilltänkta hallen resulterar i att de båda lagen kan tillträda planen endast ett par minuter innan avspark.

Detta påverkar dock inte Petter Florentins manskap som tar ledningen efter åtta minuter, innan hemmalaget tar över matchen och kan gå till paus med en stabil ledning. I den andra halvleken svänger matchen fram och tillbaka och det blir till slut Komarken som drar det längsta strået och vinner med ett mål.

LÄS ÄVEN: Angelo Vega visade vägen för Örebro SK

Matchfakta

Träningsmatch

FC Komarken – Borås AIK 7-6 (3-2)

Målskyttar, FC Komarken: Idris Abdi 3, Kristian André 2, Christoffer Larsson, Jafet Menghestab

Målskyttar, Borås AIK: Sujad Najafi 3, Lukas Forsberg 2, Fawad Zemarai

LÄS ÄVEN: Djurgården besegrade Torslanda

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img