Torslanda presenterar nyförvärv: ”Förväntar mig slutspel”

För några veckor sedan skrev Futsalmagasinet om fyra provspelare som skulle spela med Torslanda IK Futsal i träningsmatchen mot Warta.

En av de spelarna var Hampus Furuholm-Lemborn, som nu också är presenterad som klubbens senaste nyförvärv.

– Det känns fantastiskt! Jag har alltid gillat futsal och att få kliva in i högstaligan med min favoritklubb på jorden i min första riktiga säsong är allt annat än tråkigt, säger han till Torslandas hemsida.

LÄS ÄVEN: Det verkar bli ÖSK för Angelo Vega

Furuholm-Lemborn har höga förväntningar på säsongen, och tror på ett starkt Torslanda.

– Mina förväntningar inför säsongen är att vi går till slutspel och tampas om guldet. Jag ska göra minst tolv mål och tolv assist, annars bjuder jag alla som gillar detta inlägget (läs Torslandas Facebook-inlägg) på en ananas.

LÄS ÄVEN: FEM spelare presenterade för Malmö City

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img