IFK Göteborg Futsal bjöd på målkalas i Lidköping

IFK Göteborg Futsal åkte till Lidköping under lördagseftermiddagen för att spela en träningsmatch mot division 2-laget Tina FC Lidköping. IFK Göteborg kom till spel med endast sju man av olika anledningar. Fem utespelare och två målvakter.

De lyckades dock vinna matchen rätt så enkelt och slutresultatet skrevs till 6-10.

IFK Göteborg började matchen i ett högt tempo och satte full fart direkt och hade 0-4 efter sex minuters spel och 3-6 i paus. Men hemmalaget Tina var inte helt ofarliga och kunde komma till några anfall i första halvlek men annars var det mest IFK som förde spelet och var det bättre laget. Man visade att man var några klasser bättre än hemmalaget Tina och man bjöd de drygt 100 betalande i publiken på futsalgodis vid några tillfällen, fina kombinationer och några vackra mål.

LÄS ÄVEN: Norrköping fick med sig ett kryss i Bosnien

IFK Göteborg fortsatte sedan att pumpa på i den andra halvleken precis som i den första och man visar upp fint spel trots att man är bara fem utespelare. Tina reducerade i början av andra halvleken till 4-6 men man kom aldrig närmare än så, utan IFK Göteborg gjorde sedan fyra mål på sju minuter och gick upp till 4-10 och där satte man punkt på matchen. Tina kunde sticka upp vid fler gånger i andra halvlek och hade sin bästa period de sista tio minuterna av matchen där man även kunde göra två mål. Man såg att tröttheten kröp in hos IFK spelarna när det återstod drygt tio minuter, men man kunde ändå hålla undan till slut och sattes aldrig direkt på något större prov i matchen.

Matchfakta

Träningsmatch

Tina FC Lidköping – IFK Göteborg Futsal 6-10 (3-6)

Målskyttar, Tina FC Lidköping:
Ferki Aliu, Haris Avdiu, Patrik Nikola, Rasmus Holmqvist, Danijel Nikolla, Kristijan Nikolla

Målskyttar, IFK Göteborg Futsal: Mathias Etéus 3, Ludwig Torkelsson 3, Simon Chekroun 2, Nicklas Asp, Fehim Smajlovic

LÄS ÄVEN: Uddevallaspelare på väg till Skoftebyn

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img