Bakraqi intressant för Skoftebyn: ”Han behöver inte bevisa något”

Korab Bakraqi var en av spelarna som togs in i IFK Uddevalla Futsal inför Uefa Futsal Cup, när laget leddes av tränare Angelo Vega. Nu verkar det som att Bakraqi ser över sina möjligheter. Under torsdagens träningsmatch match kunde han nämligen ses spela – i Skoftebyntröjan.

Även Angelo Vega spelade för ”borgens charmörer” mot Oddevold, ett lag som Vega har kopplats samman med tidigare. Nu verkar det som att Vega och Bakraqi, som även spelade tillsammans i FC Ibra, kanske fortsätter sin futsalresa ihop i Trollhättanlaget.

Christoffer Lundh i Skoftebyn kommenterar ryktet:

– Han (Bakraqi) var och testade, om och hur det kändes i Skoftebyn. Vi vet att han har kvalitéer, så för oss behövde han inte bevisa något. Vi håller kontakten, så får vi se vad som händer.

LÄS ÄVEN: Slutspel – om Torslandas nyförvärv själv får välja

Korab Bakraqi kommenterar själv ryktena i en exklusiv kommentar till Futsalmagasinet:

– Jag har inte så mycket att säga förutom att jag har valt att lämna IFK Uddevalla. Om rätt erbjudande kommer, så kommer jag fortsätta spela futsal, men vi får se. Jag har inte bestämt något ännu.

Både Vega och Bakraqi gjorde var sitt mål för Skoftebyn, i en match som man för övrigt vann med 8-1. Återstår att se var Bakraqi hamnar.

LÄS ÄVEN: Warta värvar från IFK Göteborg

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img