Vad händer med Jokkmokk?

Förra säsongen var Jokkmokk SK på de flestas läppar. Laget som bestod av lokalbor och spelare från andra kulturer tog alla med storm när de vann division 1 Norrland i överlägsen stil, och fick kvala till SFL mot Djurgårdens IF, som skulle visa sig vara för svåra.

Sedan dess har det hänt saker. Inomhussäsongen växlade över till utomhusspel i division 4, där säsongen har kantats av uteblivna resultat och en domarskandal som gav eko i Sverige, och som resulterade i två långtidsavstängningar.

LÄS ÄVEN: Kommer Sunnanå att öppna norrlandsfönstret?

Nu verkar det som att sommarens turbulens har tagit ut sin rätt. Med några veckor kvar till seriepremiären i division 1, så kan Futsalmagasinet avslöja att Jokkmokk inte kommer till spel denna säsong.

I en exklusiv kommentar till Futsalmagasinet så berättar klubben genom Afnan Khabiri att de tar en paus från seriespel i futsal. Han berättar att futsalverksamheten fortfarande finns kvar och att de satsar på att komma tillbaka, genom en tydlig framtidsplan.

Futsalmagasinet önskar Jokkmokk SK all lycka samt hoppas det norrländska laget dyker upp på planen så småningom.

LÄS ÄVEN: Osäkert vart säsongens göteborgsderby kommer att spelas.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img