Ytterligare förstärkning till Lidköping: ”Bra drag runt föreningen”

Division 1-laget FC Lidköping United fortsätter att förstärka laget inför seriespelet som drar igång om nio dagar. I måndags skrev Rasmus Gerhardsson Arvidsson på för klubben.
Nu har klubben värvat ytterligare en spelare från samma klubb. Den här gången rör det sig om den tekniska Elias Lindell, 23 som närmast kommer från spel i fotbollen med Lidköpings FK.

Nyförvärvet beskrivs på Lidköpings hemsida som en bollskicklig spelare med god spelförståelse och bländande teknik som man kommer att ha en stor nytta av i det offensiva spelet.

LÄS ÄVEN: Uddevalla vann mot lillebror

Ordförande Hajrudin ”Dino” Husic kommenterar värvningen av Elias Lindell till klubbens hemsida:

– Alltid ett lyft att få in meriterade spelare trots ung ålder. Elias är en bra spelare som kommer göra ett gott intryck redan från start.

Dino berättar även för klubbens hemsida att man hoppas på få in en spelare till, men vem det rör sig om vill man inte kommentera i dagsläget.

Nyförvärvet Elias Lindell berättar för NLT varför det blev FC Lidköping United Futsal:

Jag kikade en hel del på United förra säsongen och de spelar en rolig och anfallsglad futsal. Sedan är det ett bra drag runt föreningen som har smittat ner sig på mig. Jag känner många i laget sedan tidigare och har fått ett bra intryck av klubben.

LÄS ÄVEN: Avslutade med ett kryss i Bosnien

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img