Örebro FC fick det tufft i premiären mot nykomlingen

Örebro Futsal Club tog under tisdagskvällen emot nykomlingen Djurgårdens IF i sin SFL-premiär säsongen 17/18. Hemmalaget Örebro kunde vinna matchen med 4-3 efter bland annat två mål av lagets storstjärna Senad Berisha.

Men det var bortalaget Djurgården som började matchen bäst. Man chockade Örebro FC med sina snabba uppspel, och gästerna kunde göra 0-1 och 0-2 innan hemmalaget kunde reducera och kvittera. Örebro var lite tagna på sängen och chockade över hur Djurgården startade matchen, och ställningen i paus var 2-2.

LÄS ÄVEN: Våra chanser är stora till ett guld

I andra halvleken höjde Örebro tempot och visade att man var det bättre laget och hade det lilla extra, med bättre individuella spelare än Djurgården har, och det skulle vissa sig vara nyckeln till hemmalagets vinst denna kvällen. Man kunde göra 3-2 och 4-2, sedan hade man full kontroll på matchen och kunde spela av matchen. Djurgården lyckades reducera till 4-3 men kom aldrig närmare än så.

Matchfakta

SFL Norra

Örebro FC – Djurgårdens IF 4-3 (2-2)

Målskyttar, Örebro FC: Senad Berisha 2, Anderson Ponciano Da Silva Santos Filho 1, Mirza Turan

Målskyttar, Djurgårdens IF: Andreas Tranquist 2, Petter Andersson

LÄS ÄVEN: Lillebror slog storebror i Göteborgsderbyt

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img