Delad poäng i kamratmötet

På lördagseftermiddagen bjöds SFL-publiken på en riktig tungviktsdrabbning mellan IFK Göteborg och IFK Uddevalla. Lagen har sen tidigare en stor rivalitet med flera hårda matcher från SM-finaler och SFL, och efter blåvitts svidande premiärförlust mot Torslanda IK så fanns en stor revanschlust i Guillermo Sotorrios manskap.

Precis som vanligt så blev det en tuff kamp i 40 minuter där det länge såg ut som att IFK Uddevalla skulle dra det längsta strået, men med ungefär tre minuter kvar kvitterar Fehim Smajlovic och fullbordar slutresultatet i en match där Christopher Solberg och Marcus Gerd briljerade i målen.

 

Matchfakta

SFL Södra

IFK Göteborg – IFK Uddevalla 2-2 (1-1)

Målskyttar, IFK Göteborg: Oskar Örth, Fehim Smajlovic

Målskyttar, IFK Uddevalla: Robert Bagger, Jihad Nashabat

LÄS ÄVEN: Halmstad BK vann i seriepremiären

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img