Lunnebjer efter premiärsegern: ”Supernöjd med insatsen”

Det slutade med triumf när Halmstad BK tog emot Fågelfors IF i premiäromgången i division 1 Södra Götaland. Siffrorna skrevs till 6-1 i det som är HBK Futsals första seger någonsin i serien. En som var väldigt nöjd efter matchen var HBK-tränaren Per Lunnebjer.

LÄS ÄVEN: Han ska leda Täfteå IK denna säsong

– Det känns väldigt bra tycker jag och jag är supernöjd med insatsen. Tycker vi gör det bra rakt genom, lite frustrerad efter första halvlek för jag tycker vi gör Fågelfors bra men vi skjuter för lite, och krånglar till det. Totalt sett en bra insats, säger Lunnebjer till Hallandsposten efter matchen.

Han fortsätter:

– Vi luftade hela laget och alla gör det jättebra så det är kul att det finns konkurrens. Det spelar ingen roll vilka vi kör med, alla levererar.

LÄS ÄVEN: Futsalmagasinet går genom RFL Södra Götaland

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img