Täfteå presenterar ny tränare

Efter tre säsonger i högstaligan fick Täfteå IK ge vika och norrlandsfönstret stängdes igen för den här gången. Sedan dess har det varit tyst i Umeåklubben och nu med några kvar till division 1-premiären så har en ny tränare presenterats.

Personen det handlar om är förre Täfteå-spelaren Simon Eriksson som tar över efter Johan Eriksson.

LÄS ÄVEN: Futsalmagasinet går genom division 1 Norrland

Eriksson har ett förflutet i Täfteå där han bland annat avverkade två säsonger i SFL, innan spelarkarriären lades ner förra säsongen på grund av skadebekymmer. Han beskriver sig som en ledare som är engagerad och analytisk.

Eriksson kommenterar sin ankomst på klubbens hemsida.

– Det känns riktigt inspirerande att få utveckla detta lag ytterligare och föra in en del av mina idéer i spelet. Det ska även bli intressant att se hur vi står oss mot de lokala lagen efter tre år av bra erfarenheter från SFL.

LÄS ÄVEN: Möt IFK Göteborgs nya tränare

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img