Andra raka för Örebro FC – slog Falcao på bortaplan

I Stockholmsförorten Botkyrka har det under söndagen spelats en match i SFL Norra, mellan Falcao FC och Örebro FC som både var obesegrade i serien.

Bortalaget som börjar med boll rullar runt mycket med anfallskombinationer, testar skott utifrån som inte går hem. Falcao får knappt låna boll utan det blir mest försvarsspel, trots detta tar de ledningen med lagets första riktiga chans.

Örebro deppar inte utan fortsätter med samma tålamod, vilket ger resultat i form av en kvittering. Laget fortsätter i samma veva och ett skott signerat Fredrik Johnsson leder inte till mål, laget får en hörna som dock går hem och ledningen är ett faktum.

Falcao som vill komma ikapp försöker nu att föra spelet för första gången i matchen, mot ett lågt försvarande Örebro som håller tight där bak och lagen kan gå till paus med detta resultat.

LÄS ÄVEN: Borås AIK spände bågen och besegrade Torslanda IK

I andra halvlek byter lagen anfall med varandra, lagen  får några omställningar som inte ger något. Den där riktiga skärpan som avgör om en pass eller skott går hela vägen, saknar lagen för tillfället.

Falcao tar en time out med ungefär fyra minuter kvar, de satsar allt på flygande målvakt med Tolga i den rollen. Laget lyckas inte få momentum – men däremot en utvisning, och Örebro kan spela av matchen efter en mållös andra halvlek.

Matchfakta

SFL Norra

Falcao FC – Örebro FC 1-2 (1-2)

Målskyttar uppdateras

LÄS ÄVEN: Svenska mästarna värvar målvaktstränare från Torslanda IK

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img