Skoftebyn tog planenlig seger mot Skövde

Skoftebyn tog under söndagseftermiddagen emot Skövde United hemma i Arena Älvhögsborg. Skoftebyn med en premiärseger i bagaget, samtidigt som Skövde kom till spel efter förlust mot Uddevalla i premiären.

Matchen var länge mållös, och det dröjde faktiskt fram till den 17:e minuten innan hemmalaget kunde ta ledningen genom Johan Kortekangas.

LÄS ÄVEN: Landslagsmålvakterna i fokus när kamraterna kryssade

Och dryga minuten senare utökades ledningen till 2-0, vilket också blev halvtidsresultatet.

I den andra halvleken lyckades Skövde United reducera genom Henrik Lara Rodriguez, men därefter var det målmässigt Skoftebyn för hela slanten. Slutresultatet kunde till slut skrivas till 5-1.